maandag 2 mei 2011

Superleuk filmpje over Little Green Dress!

Kledingruilfeesten - heb het inmiddels al twee keer gedaan, - heel wat leuke dingen mee naar huis gesleept! - en kan het van harte aanbevelen! De vorige keer werd er zelfs een mooi filmpje gemaakt. En in de vorige keer werd een filmpje gemaakt, dat een goede indruk geeft, hoe zo'n middag verloopt. En op 1.46 sec ben ik zelfs ook nog even in beeld!!! ☺☺☺
...en na afloop krijgt iedereen een leuke goodie-bag! Dit is van de eerste keer dat ik meedeed!2 opmerkingen:

 1. Hey Ela,

  Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag vandaag!
  Natuurlijk volg ik je blog, lees niet dagelijks of wekelijks maar wel zo regelmatig zodat ik een beetje bij blijf!
  Heel leuk little green dress, had gezien dat ze in Utrecht een avond gingen doen, maar durfde niet in mijn eentje :(, als je nog es gaat mag ik dan met je mee?

  Fijne dag vandaag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Bianca,
  dankjewel, dankjewel.
  Als er weer in de buurt een kledingruil-feest wordt georganiseerd, neem ik je graag op sleeptouw. Zo blijft de kledingkast wel overzichtelijk & up-to-date ☺. Even spieken of er al iets gepland is... Ja! De volgende is op vrijdag 20 mei, om 14.00 uur... Jammer, dan heb ik al iets anders... Maar onze kans komt nog wel. Ze willen trouwens binnenkort ook een keertje kinderkleding ruilen!!

  Groetjes
  Ela

  BeantwoordenVerwijderen