woensdag 18 mei 2011

Kabels breien - maar dan anders

something like this... only far worse

De afgelopen tijd is het hier vooral haken wat de klok slaat. Maar vandaag kreeg ik iets onder ogen wat ik jullie niet wil onthouden: Op 28 mei staat er in Soest een brei-evenement op het programma, dat zijn weerga niet kent: Als ik het goed begrijp gaat het om breien met enorme naalden en om kabels. En nee, we hebben het hier niet over bevallige vlechtpatroontjes. Nee, het gaat hier eerder over dikke vette stalen kabels, die - althans op 28 mei - voor garen door moeten gaan.

For the time being it is mainly crochet, that's ruling my spare time.... But today this unbelievably spectacular knitting event caught my eye. If I get this correctly it's about knitting with enormous needles and about cables. And no, we're not talking decoratively braided patterns here. We are talking steel cables that will have to pass as yarn.... (sorry guys, this link is Dutch only).

1 opmerking:

  1. 3D LED BEAMER met WIFI is functioneler en nuttiger dan wat het was met de led beamer android . Of dat was het tenminste, want ik heb ze allebei gebruikt.

    BeantwoordenVerwijderen