maandag 18 november 2013

Milka Leo....

... ik kon het niet laten om ook van de verpakking van Milka Leo een etuitje te maken. Alle Milka verpakkingen en soorten doen het erg goed als etui. Maar deze vindt ik toch wel extra lief. Zeg zelf: issie niet mooi? Nu moet ik alleen nog een paar vrijwilligers zien te regelen, die de Milka Leo's voor mij gaan opeten, -  dan maak ik er nog meer van! Uitgepakt zien ze uit als Kitkats, maar smaken als Milka -

... ich konnte es nicht lassen um auch aus der Milka Leo Verpackung ein Etui zu basteln. Dass die Milka Verpackungen sich gut machen als Etui wusste ich schon. Aber dieses kleine Portemonnaie ist echt super süss. Jetzt brauche ich nur noch ein paar Hilfskräfte die sich opfern und die Milka Leo's für mich aufessen, dann kann ich noch mehr Etui's machen. Ausgepackt sehen sie übrigens aus wie Kitkats, schmecken aber wie Milka. 

Vorderseite Milka Leo Etui

Rückseite Milka Leo Etui van ruitjesstof in een bijpassende roze tint
Nu ben ik benieuwd wie zich bij mij aanmeldt als Milka Esser... ☺

Jetzt bin ich gespannt wer sich bij mij als Milka Eter aan gaat melden... ☺

Geen opmerkingen:

Een reactie posten