donderdag 7 november 2013

Kersttip: Origineel cadeau / naamkado

Sindskort doe ik er ook aan: naamcadeaus. Deze superleuke etuis met naam heb ik een paar weken geleden toegevoegd aan mijn Dawanda Shop: en blijkbaar zijn er toch een heleboel mensen die een heel persoonlijk cadeau willen geven. Ik heb er al een heleboel op mogen sturen. Leuk ook als mensen met eigen ideeën en wensen komen. 

Deze etuitjes voor 3 vriendinnetjes...

...kregen aan de binnenkant elk een eigen elfje...

en een leuk contrasterende achterkant!


Desgewenst kan ik de naametuitjes ook met een buitenkant van doorzichtig plastic maken...


Het formaat is geschikt om als pennenetui of als make-up tas / weekend toilettetas te gebruiken.

Misschien ga ik nog een variant maken met een waterafstotende binnenkant.

Waar zouden jullie dit tasje voor gebruiken?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten