zaterdag 8 mei 2010

New ProjectMy new project: Windsbraut Wintersturm! I chose Meilenweit Soja from Lana Grossa: 60 % wool, 20 % polyamid, 20 % Soja (viscose). Ít's the first time I'm knitting with soja, and it knits absolutely delightful!! And I do love the colours - even though this scarf is definitely gonna make me look pale...

Mein neuestes Project: Windsbraut Wintersturm! Ich stricke es mit Meilenweit Soja von Lana Grossa: 60 % Schurwolle, 20 % Polyamid, 20 % Soja (Viscose). Ich stricke zum ersten mal mit Soja, und ich muss sagen: es strickt sich toll! Und die Farben gefallen mir super - auch wenn sie mich garantiert blass machen...

Mijn jongste project: Windsbraut Wintersturm! Voor dit mooie driehoeksdoek koos ik Meilenweit Soja van Lana Grossa: 60 % Scheerwol, 20 % Polyamid, 20 % Soja (Viscose). Ik brei voor het eerst met soja, en ik moet zeggen: het breit erg lekker. Ook de kleuren vindt ik top - ook al zijn het precies de tinten die mij altijd bleek maken...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten