maandag 17 juni 2013

Hip en Handgemaakt Markt en Zomerkwartier 2013 op de Wagenwerkplaats weer groot succes!

Ook de 2e editie van de combi Hip en Handgemaakt Markt en Zomerkwartier 2013 op de Wagenwerkplaats in Amersfoort werd een groot succes. De zon schijnt, het is gezellig druk op de markt met originele handgemaakte producten, overal liggen mensen - al dan niet met een picknickmand - ontspannen in het gras, de klanken van de live muziek, waaien over de wagenwerkplaats, kinderen vermaken zich met een wel heel bijzondere draaimolen. Even verderop wordt geskelterd en gesprongen op drie grote springkussens, opeens stijgen tientallen ballonnen op in de lucht... 

"Dit is echt flower-power" hoor ik een voorbijgangster zeggen. Beter kan ik de sfeer van de afgelopen zondag op vormalige NS terrein ook niet omschrijven. 


In het AD vandaag staat de lezen "Het bruist op de Wagenwerkplaats." Inderdaad!

Zelf stond ik natuurlijk ook weer op de Hip en Handgemaakt markt, met Funtastix (zie hier het populairste product van de dag!) en een stapeltje folders over Magistix Kledingreparatie Soesterkwartier - vooral over de kledingreparatie kreeg ik erg veel leuke reacties! Tot mijn verrassing waren de folders al ruim voor einde van de dag op! 

Ook met mijn buren op de markt: De pieman (gaaf concept!) en Couleurs Monique (de allerleukste colliers!) was het weer erg gezellig. En voor de achterburen was het zelfs de eerste keer dat zij zich met de Amersfoortse afdeling van LETS (local exchange trading system) op een markt presenteerden - en direct heel veel belangstelling konden boeken!

Extra leuk vindt ik dat ook mijn kraam wordt genoemd in het AD ☺

En ook mijn man staat op een van de foto's in de krant. Of beter gezegd: hij ligt  - omdat hij net door Linda van Schijndel van Bowentherapie Nijkerk onder handen wordt genomen. Dat mag ook wel, want hij heeft zich de afgelopen maanden vele uren bezig gehouden met de bouw van de nieuwe ruimte in de Verkeerstuin: het "stationsgebouw". Wethouder Bert Lubbinge verrichtte afgelopen zondag de officiële opening van de multifunctionele ruimte, die ook als podium te gebruiken is. 

Kortom: veel enthousiasme over een supergeslaagde Hip en Handgemaakt Markt en Zomerkwartier 2013. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten