dinsdag 16 april 2013

Koninginnedag Broche

De grote dag komt steeds dichterbij de (laatste) koninginnedag... Nog even hebben wij een koningin, en daarna is het Willem-Alexander die het zepter zwaait. En ik zie dat iedereen zich voorbereid op 30 april. Men maakt plannen voor de dag: naar Amsterdam gaan? De troonswisseling thuis achter de buis volgen? Of toch gewoon op de vrijmarkt staan? En de tweede vraag: Wat doe je aan? Uiteraard voeren de kleuren rood, wit, blauw en oranje de boventoon. Maar als je geen zin hebt om er als een vlag bij te lopen (of als oranje je gewoonweg niet staat), kun je volstaan met een smaakvolle accessoire:

Funtastix heeft speciaal voor deze bijzondere gelegenheid een gehaakt sieraad ontworpen:

Vier koninginnedag, de kroning en de nieuwe koning met deze exclusieve gehaakte koninginnedag broche

Met deze prachtige handgemaakte rozet in rood, wit en blauw (en natuurlijk oranje) kom je op koninginnedag goed voor de dag! Aan de achterkant zit een stevige brochespeld, zodat je de rozet makkelijk aan je kleding kunt vastmaken. 

En na koninginnedag kun je de rozet gewoon bewaren voor de koningsdag 2014. We weten weliswaar nog niet welke invulling Kroonprins Willem-Alexander die dag in de toekomst zal geven, maar een ding is zeker: Met deze rozet doe je niks verkeerd. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten