zaterdag 16 juni 2012

Funtastix op de Hip en Handgemaakt Markt


Magistix blijft zich doorontwikkelen en presenteert zich nu met de webshop Funtastix. Kijken wat ik zoal maak en verkoop? Kijk snel op www.funtastix.nl. Op dit moment staat er nog een vrij kleine selectie aan producten, maar dat zal snel veranderen!


Aanstaande zondag, 17 juni staat Funtastix op de 
nu voor het eerst in Amersfoort! Van 11.00 - 17.00 uur zullen er maar liefst 60 kramen staan met unieke, eigentijdse en handgemaakte producten. Vlakbij houden Verkeerstuin Amersfoort en de Wagenspeelplaats hun grote zomerfeest voor de hele familie, met alle denkbare toeters en bellen, van picknick tot life-muziek is er van alles te beleven. 


Dan pakt Funtastix natuurlijk ook uit: In samenwerking met 


oliana.nl, 
gittertje.nl
funtastix.nl 
dippydiapers.nl 
verjaardagsmuts.nl 


organiseren wij op de markt een loterijElke klant die aanstaande zondag bij een van onze kramen afrekent ontvangt een gelukslot. De prijs is een uniek prijzenpakket, samengesteld uit producten van alle 5 webwinkels. 

Grijp je kans! En tot ziens op de Hip en Handgemaakt Markt!

1 opmerking:

 1. Wat leuk! Helaas kan ik niet, oudste is jarig, tsja... dat gaat natuurlijk voor hè.

  Ik kijk af en toe op markten en fairs om te zien of mijn webwinkel daar ook kan staan... want deels zijn mijn produkten zelfgemaakt, maar ook deels moeten de mensen zelf aan de slag (en dat mag niet overal).

  Ik wil zelf met mijn webwinkel ook op markten en fairs gaan staan, maar het ontbreekt me nog een beetje aan een bergje lef om dat te doen, hahaha. Èn ik moet de kraam natuurlijk kunnen vullen een halflege kraam is ook zo wat hè.

  Héél veel plezier morgen en ik hoop op strálend weer, dan heb jij veel bezoekers en klanten bij je kraam en kunnen wij de verjaardag buiten vieren!!

  Deal, hahahaha!

  BeantwoordenVerwijderen