maandag 17 oktober 2011

Foute Kersttruien breien voor een goed doel

... ja, dat lees je goed. Het bestaat echt. Hoe zit dat in elkaar? Bij deze actie wordt iedereen opgeroepen een foute kersttrui te maken voor zijn/haar favoriete BN-er. Onder het motto: een ′foute kersttrui voor een goed doel′ worden de truien geveild. De opbrengst wordt tussen 18 t/m 24 december 2011 aangeboden bij het Glazen Huis van 3FM Serious Request, dat dit jaar in Leiden staat. Voor alle details kijk op de Foute Kersttruien Website

Nou, volgens mij hebben die bedenkers van deze actie geen flauw idee hoelang het duurt om een trui te breien. De gemiddelde mens doet er toch minimaal een paar weken over. En dan gaat er alle vrije tijd in zitten, die je naast werk, huishoud en gezin overhoud... En zo'n grote tijdsinspanning voor een trui die nooit gedragen zal worden... Dan komt er nog bij dat wol ook niet gratis is- of je moet zin hebben om met piep-acryl van de Zeeman te werken.... Een weldenkend mens heeft beters te doen volgens mij. Dan ga ik toch eerder voor een overzichtelijk project als de Goedgemutste Breicampagne van Innocent Drinks.

Gezien de inzendingen ben ik niet de enige die zo denkt... De truien die je op de site ziet zijn dan ook niet handgebreid maar truien uit de winkel (waarschijnlijk afgeschreven truien uit eigen kast) en dan leuk gepimpt.


foute kerststrui uit de Film "Bridget Jones"

Foute kersttruien schijnen de nieuwe trend te worden (ook al geloof ik er niks van ☺).

... maar wacht, ik heb ook nog een hele foute, stokoude, 6 kilo zware, handgebreide 50er-jaren-trui liggen. Hm. Misschien toch maar in de verkoop gooien als Vintage-Toppertje ☺☺☺ Ik hou jullie op de hoogte!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten